دوره ۱۴، شماره ۲ - ( تابستان ۱۴۰۱ )                   جلد ۱۴ شماره ۲ صفحات ۶۵-۵۴ | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Amiri H, Hami M, Shojaie V. Identification and Prioritizing Consequences and Strategies of Effective Crisis Management in Iranian Sports Stadiums. North Khorasan University of Medical Sciences 2022; 14 (2) :54-65
URL: http://journal.nkums.ac.ir/article-1-2617-fa.html
امیری حمید، حامی محمد، شجاعی وحید. شناسایی و اولویت بندی پیامدها و راهبردهای مدیریت اثربخش بحران در استادیوم های ورزشی ایران. مجله دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی. ۱۴۰۱; ۱۴ (۲) :۵۴-۶۵

URL: http://journal.nkums.ac.ir/article-۱-۲۶۱۷-fa.html


۱- دانشجوی دکتری تربیت بدنی و علوم ورزشی، مدیریت ورزشی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ساری، ساری، ایران
۲- استادیار گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی، مدیریت ورزشی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ساری، ساری، ایران ، mohammadhami@yahoo.com
۳- استادیار گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی، مدیریت ورزشی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ساری، ساری، ایران
چکيده:   (۱۴۸۵ مشاهده)
مقدمه: پژوهش حاضر با هدف شناسایی و اولویت بندی پیامدها و راهبردهای مدیریت اثربخش بحران در استادیومهای ورزشی ایران انجام شد.
روش کار:  ابزار جمع آوری اطلاعات در مرحله کیفی از طریق مصاحبه عمیق بود. پس از انجام 19 مصاحبه با متخصصان، کدها به حد اشباعنظری رسیدند. تجزیه و تحلیل داده ها به صورت همزمان و با استفاده از رویکرد اشتراوس و کوربین صورت گرفت. با انجام فرایند کدگذاری سه مرحلهای (باز، محوری و انتخابی) در نهایت تعداد 254 کد اولیه غیرتکراری بدست آمد که در قالب 21 مقوله فرعی و 15 مقوله اصلی طبقه بندی شدند. سپس این شاخصها در یک پرسشنامه تحلیل سلسله-مراتبی در اختیار نمونه های پژوهش قرار داده شد و عوامل شناسایی شده به وسیله نرم افزار اسپرت چویس بر مبنای روش ای. اچ. پی. مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.
یافته ها: میتوان گفت که راهبردهای مدیریت اثربخش بحران در استادیومهای ورزشی ایران بر مبنای نه مقوله قرار دارد. همچنین پیامدهای مدیریت اثربخش بحران در استادیومهای ورزشی ایران بر مبنای شش مقوله قرار دارد. در نهایت نتایج اولویتبندی حاکی از آن بود که عوامل مدیریت اثربخش بحران در استادیومهای ورزشی ایران بنا بر نظر صاحب نظران در راهبردها: راهبردهای ایمنی با وزن 0/124 در رتبه اول و راهبردهای اجتماعی با وزن 0/76    در آخرین رتبه قرار دارد. همچنین در پیامدها: پیامدهای امنیتی با وزن148  / 0 در رتبه اول و راهبردهای اجتماعی با وزن 124  و پیامدهای اجتماعی با وزن 0/101  در آخرین رتبه قرار دارد.
نتیجه گیری: با توجه به نتایج به دست آمده پیشنهاد میشود مدیران ورزشی علاوه بر توانمندسازی کارکنان و ذینفعان مربوط همچون ورزشکاران و مربیان از طریق آموزش به تقویت ایمنی و امنیت زیرساختهای فیزیکی استادیومهای ورزشی توجه ویژهای داشته باشند.
متن کامل [PDF 570 kb]   (۷۶۵ دریافت)    
نوع مطالعه: مقاله پژوهشی | موضوع مقاله: علوم پایه
دریافت: 1400/4/22 | پذیرش: 1400/11/9 | انتشار: 1401/6/20

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی می‌باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | Journal of North Khorasan University of Medical Sciences

Designed & Developed by: Yektaweb